Műszakifórum

Műszakifórum logo
Verlag Dashöfer logo

Háromnyelvű szakszótár - Súgó

Mit tartalmaz a szótár?

A szótár előfizetés nélkül 500 szót tartalmaz. Előfizetést követően egy éven keresztül hozzáférhet a szótár teljes tartalmához, azaz 40 000 magyar, angol és német szóhoz és kifejezéshez.

Most van szükségem a szótárral, nincsen időm megvárni, amíg számla megérkezik...

NEM KELL VÁRNIA! A megrendelést követően azonnal hozzáfér a teljes szóállományhoz. A számlát a rendeléssel egy időben kiállítjuk és elküldjük Önnek postai úton. Azaz a szolgáltatáshoz azonnal hozzáfér!

Rövidítések -> Mi ez?

Összegyűjtöttük a műszaki szakterület legfontosabb rövidítéseit, amelyeket tetszőlegesen böngészhet ABC sorrendben, illetve kereshet a kereső doboz segítségével. A rövidítéstár ingyenes része szintén nem tartalmazza a teljes anyagot, az előfizetést követően férhet hozzá a teljes rövidítéstárhoz!

Lapozgató -> És ez mire szolgál?

A lapozgató funkciót olvasóink igényei keltették életre. Több szótár kiadványunk is megjelent már CD-ROM formátumban, és használatuk során jelezték többen, hogy ilyen böngésző/lapozgató funkciót szívesen látnának a szótárban. Nos ugyanezt a megoldást tettük elérhetővé az online szótárban. Ingyenes, előfizetés nélküli verzióban az 500 ingyenes szó között, az előfizetéses szótárban a teljes szóanyagban kereshet.

Lapozgató üzemmódban kiválaszthatja, hogy mi legyen az alapnyelv, amely szerint végiglapozza ABC sorrendben a szótár anyagát.


Ha bármilyen kérdése lenne, vagy segítségre van szüksége írjon nekünk!
Kiadványmenedzser: Horváth Petronella
Telefon: +36 1 428 3821
E-mail: p.horvath@dashofer.hu

Ügyfélszolgálat:
+36 1 428 3800
http://ugyfelszolgalat.dashofer.hu
Belépés, regisztráció

Felhasználói név:
Jelszó: